Kukat ja palvelut

Kukat kivijalkaliikkeestä

Kimppu on enemmän kuin kukkia, se on viesti, joka kertoo mitä ei voi sanoin kuvata. Pakahduttava ilo, musertava suru tai mikä tahansa muu tilanne, jossa sanat eivät riitä – me kukitamme tarinasi. Olemme erikoistuneet leikkokukkiin ja laadukkaaseen kukkasidontaan.

Kivijalkaliikkeessämme teitä palvelee ammattitaitoiset floristit ja myyjät. Aina ei tarvitse tietää mitä hakee, neuvomme mielellämme oikean tuotteen valinnassa ja annamme aina mukaan hoito-ohjeet kukille, jotta ne tuottaisivat saajalleen mahdollisimman pitkään iloa.

Valikoimiimme kuuluu erilaisia valmiita kukkakimppuja sekä omalla sidontatyylillämme toteutettuja asetelmia helposti mukaan napattavaksi. Teemme myös yksilöllisiä toteutuksia valitsemistasi leikkokukista ja vihreistä. Liikkeestämme löydät myös viherkasveja ja kukkivia kasveja kotia tai toimistoa koristamaan.

Juhliin ja tapahtumiin

Teemme tilaustyönä kukitukset kaikenkokoisiin tilaisuuksiin ja juhliin. Syntymäpäiväjuhlat, ristiäiset, häät, yritysjuhlat… Kerro meille mitä tarvitset, me toteutamme sen!

Suunnittelutyötä varten voit kerätä meille valmiiksi materiaalia, esimerkiksi juhlatila, halutut värisävyt tai tietyt kukat, joista haluat asetelmat tehtävän. Vaihtoehtoisesti voit päästää idearikkaat floristimme valloilleen ja antaa meille vapaat kädet juhlien kukkasuunnitteluun.

Upeilla ja näyttävillä tai minimalistisilla ja harkituilla kukka-asetelmilla kruunaat juhlatilan koristelun tai kattauksen tunnelman. Sen lisäksi laadukkaat, huolella valmistetut asetelmat ilahduttavat sinua vielä pitkään tapahtuman jälkeenkin.

Yksilölliset ja ikimuistoiset lahjat

Kukapa ei ilahtuisi kukista? Kukkakimpun tai -asetelman saaminen lahjaksi ei koskaan mene pieleen. Mikäli et tiedä, mistä lahjan saaja pitää, anna meidän auttaa! Myyjiltämme saat aina vinkkejä ja vaihtoehtoja lahjan toteutukseen.

Aina lahjan ei tarvitse olla perinteinen kukkakimppu. Kukkia voi asetella myös esimerkiksi kuohuviinipullon kylkeen tai esineen yhteyteen. Yllättävimmät ja upeimmat ideat syntyvät yhdessä. Tervetuloa siis meille, ideoidaan yhdessä ikimuistoisimmat lahjat lähimmäisellesi.

Yrityksille vihersistustamista ja muistamisia

Yritysten toimistojen viihtyvyys lisääntyy viherkasveilla ja vaihtuvilla viikkokimpuilla.  Istutamme myös yritysten sisääntuloon näyttävät ulkoistutukset sesonkien mukaan, lisäksi teemme yritystapahtumiin erilaisia kukka-asetelmia.
 
Kautamme onnistuu myös yritysmuistamiset ja kukkia voi lähettää myös ympäri Suomen eKukan kautta. Verkkolaskutus kauttamme mahdollistaa mahdollisimman joustavan kukkien toimituksen ja haun jne.